Επικοινωνία

Κοινοποίησε την σελίδα!

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ,

αν όσα διάβασες στην ιστοσελίδα δεν έλυσαν την απορία σου.


Χωρίς την ακριβή εκφώνηση της άσκησης, δεν μπορώ να βοηθήσω! Περιγράφοντας την άσκηση ή στέλνοντάς μου απόσπασμά της, θ' αρχίσουμε τα «ίσως γίνεται έτσι», «μπορεί να συμβαίνει αυτό κι εκείνο» κι έτσι χάνουμε τον χρόνο μας άδικα, κάτι που δεν θέλουμε βέβαια...

1ος τρόπος.  Άμεση συζήτηση.

Θα τον βρεις ενεργό, όπου κι αν βρίσκεσαι στην ιστοσελίδα (αλλά όχι όταν δεν είμαι συνδεδεμένος).

Άνοιξε το παράθυρο διαλόγου και θα λάβεις απάντηση άμεσα!

Μην ξεχνάς! Αν πρόκειται να στείλεις κάποια άσκηση που σε δυσκολεύει, απαραίτητα φωτογράφισέ την όσο μπορείς καλύτερα.

Αν θέλεις να δεις ζωντανά την λύση της άσκησης, μπορείς να εκμεταλλευθείς την αμεσότητα που παρέχει η συνεργασία που έχει το «Μαθηματικό στέκι» με την ιστοσελίδα join.me. Στην οθόνη του υπολογιστή σου θα εμφανιστεί ένας πίνακας, στον οποίο θα βλέπεις -σε πραγματικό χρόνο!- την λύση της άσκησης. Δεν χρειάζεται λογαριασμός, δεν συνδέεσαι μέσω Facebook, δεν δίνεις κανένα στοιχείο σου!

Πριν στείλεις κάποια απορία σου (θέμα από την θεωρία ή κάποια άσκηση), αναζήτησε προσεκτικά στην ιστοσελίδα την απάντηση, διότι είναι πολύ πιθανό αυτή να είναι ήδη απαντημένη! Πλέον ΟΛΑ είναι διαθέσιμα μπροστά σου, χωρίς να χρειάζεται να «κατεβάζεις» αρχεία και ν' αναζητάς σε ποιο απ' αυτά μπορεί να υπάρχει απάντηση. Δεκάδες λυμένες ασκήσεις και βίντεο ανά θέμα πιστεύω να καταφέρουν να προλάβουν να λύσουν την απορία σου.

Αν έχεις εντοπίσει λάθος σε κάποια δημοσίευση, φωτογράφισε και επισήμανε το σημείο που είναι το λάθος. Έτσι θα βοηθήσεις και μένα για την γρήγορη διόρθωσή του.

Επίλεξε τον τρόπο που σε βολεύει, για να επικοινωνήσεις μαζί μου.

2ος τρόπος.  Facebook.

Πάτησε στο πεδίο «Άμεση συζήτηση» ή στο πεδίο «Μήνυμα». Αν είμαι συνδεδεμένος, θα λάβεις απάντηση άμεσα. Αν όχι, επίλεξε να στείλεις μήνυμα.

Και εδώ, μέσω της άμεσης συζήτησης, μπορείς να δεις την λύση να ξετυλίγεται στην οθόνη σου ζωντανά, βήμα προς βήμα, μέσω της συνεργασίας με την σελίδα join.me. Πάτησε στην εικόνα δεξιά για να δεις την σελίδα στο Facebook.

3ος τρόπος.  Email.

Στείλε το μήνυμά σου στην διεύθυνση

mathsteki@gmail.com

Προσπαθώ ν' απαντώ γρήγορα, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό (λόγω εργασίας).

4ος τρόπος.  Skype.

Στο Skype θα βρεις το «στέκι» στο όνομα

dimitris.moshopoulos

Πρόσθεσέ με στις επαφές σου!

Αν θέλεις, μπορείς να δεις ζωντανά την απάντηση που ζητάς!